Hartige taart met aardappel, groente en Surinaamse kip
-
1. Kook de aardappelen gaar in water met een snufje zout. Giet af en
stoom droog.
2. Stamp de aardappelen met een klontje boter en wat melk t...
maandag 6 juni 2011
Overheerlijke tonijnsalade
Dit recept maak ik al erg lang en het blijft een favoriet. Het is geen salade in de vorm van een maaltijdsalade maar een salade voor op je brood of op een toastje.
Ingrediënten
- 1 el kappertjes
- blikje tonijn op olie
- 2 el zilveruitjes of een half gesnipperd uitje
- 2 el mayonaise
- paprikapoeder
- peper
- zout
Bereidingswijze
Laat de olie uit het blikje tonijn lopen. Meng de rest van de ingrediënten met een vork er door. Serveer koud. Op een ciabattabroodje ziet het er leuk uit met wat blaadjes rucola, stukjes rode paprika en/of rode uienringen.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten